All for Joomla All for Webmasters
Our address:

Lathifpur Kolony, Bogra - 5800, Bangladesh
Email :  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Have any questions?

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Call us:

+61 (0) 7 9180 3458

Framed multi-purpose joomla template

Welcome to our Generous Charity Joomla Template. Designed by BdThemes Ltd, We have designed 10+ websites that perfectly fit your business

Rad sa tinejdžerima

Period adolescencije je specifična faza u telesnom i psihičkom razvoju svake individue, praćena izrazito burnim psihičkim promenama, previranjima i lutanjima. Naša velika želja je da na različite načine pomognemo tinejdžerima da razumeju i prevaziđu, koliko je to moguće, emocionalne i moralne krize koje oni doživljavaju u ovom periodu. To ostvarujemo organizovanjem:
• Tinejdžerskih konferencija
• Kampova za tinejdžere
• Jednodnevnih susreta tinejdžera

Tinejdžerska konferencija
Mladi ljudi žele da se druže. Želimo da konferencije služe za inspiraciju, za pouku, za izgrađivanje ali i da motivišu i daju nove ideje za ono čime kod kuće mogu biti blagoslov u njihovoj sredini. Konferencija im omogućava da upoznaju tinejdžere iz drugih gradova, razmene svoja iskustva i doživljaje, pa i da nauče nešto novo. Konferencije organizujemo jedanput godišnje u Vršcu. Zahvalni smo Baptističkoj Crkvi koja nam ukazuje divno gostoprimstvo iz godine u godinu.

KAMPOVI
Zajednički život je odlična prilika za izgrađivanje i usklađivanje interesa i potreba učesnika u grupi, kao i usklađivanja i razvoja dobre saradnje tima koji organizuje kamp. Ceo program je prilagođen uzrastu dece. U opuštenoj i neformalnoj atmosferi aktivnosti koje su prisutne na kampu su:
• Vreme za proučavanje Božije reči
• Prilika za druženja, igru, sport i odmor
• Vežba verovanja u živoj sredini (kako primenjivati naučeno)

JEDNODNEVNI SUSRETI TINEJDŽERA
Organizujemo jednodnevne susrete tinejdžera i mladih u saradnji sa crkvama iz Novog Sada. Ti susreti su lokalnog karaktera i održavaju se u Novom Sadu. Jedanput nedeljno imaju priliku da se druže i čuju predavanja na osnovu aktuelnih tema.
Jednom nedeljno organizujemo susrete tinejdžera i mladih u Beogradu. Mladi i tinejdžeri imaju priliku da jednom nedeljno zajedno proučavaju Bibliju i uživaju u zajednišvu jedni sa drugima. Zajedno se udubljujemo u biblijski tekst i pokušavamo da shvatimo o čemu tekst govori i kako možemo primeniti te biblijske tekstove u svom životu.
Pridružite nam se i MOLITE se za nas.

  • /index.php/2015-01-21-05-38-17/izdavastvo
  • /index.php/2015-01-21-05-38-17/rad-sa-decom