All for Joomla All for Webmasters
Our address:

Lathifpur Kolony, Bogra - 5800, Bangladesh
Email :  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Have any questions?

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Call us:

+61 (0) 7 9180 3458

Framed multi-purpose joomla template

Welcome to our Generous Charity Joomla Template. Designed by BdThemes Ltd, We have designed 10+ websites that perfectly fit your business

Cilj nam je dopreti do svakog deteta, mlade i odrasle osobe, a sa knjigama je to i moguće.

Izdajemo knjige i štampamo flajere pomoću kojih osoba moze duhovno da raste.

Imamo programe kao što su sto osnovnih, esecijalnih, poruka iz biblije (E100) za decu (Velika Biblijska Ekspedicija) i odrasle (Vodič kroz Sveto Pismo u saradnji sa Biblijskim društvom Srbije), program čitanja celog Svetog Pisma za tri godine (Klas). MOLITE se za nas.

Period adolescencije je specifična faza u telesnom i psihičkom razvoju svake individue, praćena izrazito burnim psihičkim promenama, previranjima i lutanjima. Naša velika želja je da na različite načine pomognemo tinejdžerima da razumeju i prevaziđu, koliko je to moguće, emocionalne i moralne krize koje oni doživljavaju u ovom periodu. To ostvarujemo organizovanjem:
• Tinejdžerskih konferencija
• Kampova za tinejdžere
• Jednodnevnih susreta tinejdžera

Tinejdžerska konferencija
Mladi ljudi žele da se druže. Želimo da konferencije služe za inspiraciju, za pouku, za izgrađivanje ali i da motivišu i daju nove ideje za ono čime kod kuće mogu biti blagoslov u njihovoj sredini. Konferencija im omogućava da upoznaju tinejdžere iz drugih gradova, razmene svoja iskustva i doživljaje, pa i da nauče nešto novo. Konferencije organizujemo jedanput godišnje u Vršcu. Zahvalni smo Baptističkoj Crkvi koja nam ukazuje divno gostoprimstvo iz godine u godinu.

KAMPOVI
Zajednički život je odlična prilika za izgrađivanje i usklađivanje interesa i potreba učesnika u grupi, kao i usklađivanja i razvoja dobre saradnje tima koji organizuje kamp. Ceo program je prilagođen uzrastu dece. U opuštenoj i neformalnoj atmosferi aktivnosti koje su prisutne na kampu su:
• Vreme za proučavanje Božije reči
• Prilika za druženja, igru, sport i odmor
• Vežba verovanja u živoj sredini (kako primenjivati naučeno)

JEDNODNEVNI SUSRETI TINEJDŽERA
Organizujemo jednodnevne susrete tinejdžera i mladih u saradnji sa crkvama iz Novog Sada. Ti susreti su lokalnog karaktera i održavaju se u Novom Sadu. Jedanput nedeljno imaju priliku da se druže i čuju predavanja na osnovu aktuelnih tema.
Jednom nedeljno organizujemo susrete tinejdžera i mladih u Beogradu. Mladi i tinejdžeri imaju priliku da jednom nedeljno zajedno proučavaju Bibliju i uživaju u zajednišvu jedni sa drugima. Zajedno se udubljujemo u biblijski tekst i pokušavamo da shvatimo o čemu tekst govori i kako možemo primeniti te biblijske tekstove u svom životu.
Pridružite nam se i MOLITE se za nas.

„Uči dete prema putu kojim će ići, pa neće odstupiti od njega ni kad ostari.“
Priče Solomonove 22,6
Biblija nam govori o važnosti podučavanja dece o Bogu i zato želimo da se svim srcem posvetimo tom bitnom zadatku. Da bismo ostvarili taj cilj, služimo se edukativno-kreativnim metodama koje omogućavaju deci da saznaju i razumeju istine o Bogu.

Organizujemo:
• dečije susrete
• klubove za decu
• kampove za decu

DEČIJI SUSRETI
Dečiji susreti su izvanredna prilika da se deca sastaju jedanput mesečno (za sada u Novom Sadu, Beogradu i Kragujevcu). Ovo je mogućnost da: upoznaju druge drugare i da se druže, da čuju Biblijsku priču i nauče nešto novo. Zabavne igre im pomažu u druženju i upoznavanju, ali i kako da sarađuju. Biblijsku poruku imaju priliku da čuju na različite načine: kroz dramski prikaz, lutkarsku predstavu… Kroz kreativane radionice uče i razvijaju svoju kreativnost. Dva puta godišnje organizujemo Dečiji susret u Beogradu gde se deca iz različitih mesta okupljaju.

KAMPOVI
Zajednički život je odlična prilika za izgrađivanje i usklađivanje interesa i potreba učesnika u grupi, kao i usklađivanja i razvoja dobre saradnje tima koji organizuje kamp. Ceo program je prilagođen uzrastu dece. U opuštenoj i neformalnoj atmosferi aktivnosti koje su prisutne na kampu su:
• Vreme za proučavanje Božije reči
• Prilika za druženja, igru, sport i odmor
• Vežba verovanja u živoj sredini (kako primenjivati naučeno)

Pridružite nam se i MOLITE se za nas.

Udruženje „Izazov“ organizuje mnoge aktivnosti koje pomažu i ujedno edukuju decu i mlade sa invaliditetom. Sastajemo se jednom nedeljno i oraganizujemo kreativne i edukativne radionice primenjene uzrastu, potrebama i mogućnostima dece i mladih. Pored toga, tokom vikenda i školskih raspusta organizujemo izlete i posete kulturno-istorijskim ustanovama.
Imamo za cilj, učestvujući u zajedničkim aktivnostima prema svojim sposobnostima, da kod dece i mladih podstaknemo razvijanje radnih sposobnosti, zatim osećaj pripadnosti grupi u kojoj se radi i stvara, te osećaj tolerancije i razumevanja. Sva deca se podstiču u zavisnosti od svojih mogućnosti da uzmu učešća u izvođenju zajedničkih aktivnosti.

Učitelji na kampovima i kratkim susretima u organizaciji SU Srbije su edukovani volonteri koji svojim znanjem, sposobnostima i veštinama pomažu i vode susrete dece i mladih. Učitelji ne treba da se zadovolje znanjem i iskustvom koje poseduju. Potrebno je da stalno uče, napreduju, pružaju i prime nove ideje kao i ohrabrenje koje je svakom učitelju neophodno.
Seminar je prilika i za osobe koje imaju malo iskustva ili ga uopšte nemaju. Zato kroz seminare želimo pružiti pomoć učiteljima.